Az Orbán-kormány legnagyobb sikere!


A mgyar társadalom elsöprő többsége szerint Magyarország képes megrendezni egy olimpiát!

Nehéz a választás, mert sok-sok sikert láthattunk, tapasztalhattunk az elmúlt hat évben, de én most olyasvalamit emelek ki, amely egész társadalom és főleg a jövőnk szempontjából szimbolikus jelentőségű. Talán mégsem jövőtlen ez az ország!

Évtizedeket éltem, éltünk egy olyan országban, ahol a kifelé való szervilizmus magától értetődő volt. Ahol az elvtelenül és szolgalelkűen kiszolgálni Moszkvát, majd Washington és végül Brüsszelt, az teljesen normális volt. És sajnos nem csak a vezetők számára. A kommunisták által lakájországgá tett Magyarországon bizony elharapózott a lakájmentalitás. Sokan magától értetődően hirdették, hogy kis ország vagyunk, legyőzött ország vagyunk, szegény ország vagyunk, nekünk kuss. Minden fórumon elmondták: vegyük tudomásul, hogy nekünk marad a nagyok kiszolgálása, melyért cserébe néha leesik egy morzsa, de legtöbbször csak a leereszkedő buksisimogatás.

Ez a nyomorultlelkű mentalitás vezetett végül ahhoz, hogy ki is mondták: „merjünk kicsik lenni.”

Ebből az alapállásból aztán nem csak az következett, hogy mindenki lenézett, lesajnált, kihasznált minket, hanem az is, hogy a magyar társadalom többsége elhitte, hogy mi tényleg nem vagyunk képesek semmi kiemelkedőt alkotni. Mi nem vagyunk képesek önállóan megállni a lábunkon… Ezért írtuk sokszor, hogy ez egy jövőtlen ország így.

Ám mostanra mindez megfordult, köszönhetően az Orbán-kormány rendkívüli hat évének. Ez az ország és ez a társadalom gyökeresen megváltozott az elmúlt hat évben. Legalábbis a többsége. Ennek egyik legfényesebb bizonyítéka a budapesti olimpia támogatottsága. A magyarok döntő többsége, közel kétharmada, támogatja a magyar rendezését tervét. És ami még ennél is fontosabb adat: a magyar társadalom több mint háromnegyed ma már úgy gondolja, hogy Magyarország képes lesz megrendezni egy olimpiát! Az már csak hab a tortán, hogy az abszolút többség bízik abban, hogy végül el is nyerjük a rendezés jogát! Ide jutottunk el a „merjünk kicsik lenni” szolgalelkű lakájmentalitástól!

Ha valamiért, hát ezért igazán elismerést érdemel Orbán Viktor és kormánya!

Különösen úgy, hogy a lakájmentalitást a dns-ükben hordozó baloldaliak és balliberálisok továbbra is mérgezik a magyar társadalmat a pesszimizmusukkal, hazugságaikkal.

De ma már egyre inkább úgy tűnik, hogy hiába harsogja továbbra is a cinikus, szemét balliberális álhír média, hogy mi erre úgysem vagyunk képesek… Hiába tobzódik pár tucat hülyegyerek, hogy megakadályozza az olimpiát. Hiába mocskolódnak rágalmazzák a kormányt a retek klubon, a népszavában, no meg a facebookon… És hiába „kórházaznak” ma azok, akik anno kormányon kórházak tucatjait akarták bezárni, akik filléreket sem költöttek a kórházak rendbetételére, akik becsapták és megalázták az egészségügyi dolgozókat, akik hagyták lerohadni a mentőszolgálatot. És akik ma azt hazudják, hogy a kormány nem költ a kórházakra… Hiába akarják szembeállítani a kórházépítést az olimpiarendezéssel. A társadalom döntő többsége számára nem hiteles a szavuk, a kutya se hallgat rájuk.

Ahhoz ugyanis, hogy az emberek higgyenek abban, hogy Magyarország képes megrendezni a világ legnagyobb eseményét, kellett még valami. Az, hogy az emberek többsége lássa és érezze: Magyarországon jól mennek a dolgok. Az itt élők gyarapodnak, egyre jobban élnek. E nélkül ugyanis hatna a hülyék ellenpropagandája, hogy olimpia helyett kórházat építsünk… Az emberek pontosan tudják, hogy mire olimpia lesz, addigra a magyar egészségügy is teljesen rendben lesz téve, mert jó úton haladunk és messzire is jutottunk ezen a téren is. Mint ahogy a munkanélküliség csökkentése, a gazdaság fellendítése, az infláció csökkentése, az oktatás rendbetétele, és az útépítések terén is.

Magyarország jó úton halad, a magyar társadalom gyarapszik, ennek köszönhetően a magyar emberek öntudata megerősödött, már képesek vagyunk bízni magunkban, egymásban, a közösségünkben, a saját országunk teljesítőképességében!

Józan paraszti ésszel könnyen belátható, hogy ezt igazolják vissza fényesen az olimpiai felmérés adatai, amelyet a facepress.hu cikkében érdemes elolvasni: Vége a "merjünk kicsit lenni" korszaknak Magyarországon!

2
https://olimpia2024.blogstar.hu/./pages/olimpia2024/contents/blog/33231/pics/lead_800x600.jpg
budapesti olimpia,olimpia,olimpia 2024,orbán kormány,orbán viktor,siker
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Zsolt 2017-01-19 22:06:20
Infrastruktúra,utóhaszosítás,idegenforgalom,országimázs,sok munkáskéz szükségessége......fokozott ellenőrzés minden területen, stb
Válaszolok
Jenő 2017-01-19 13:07:38
Nem vagyok baloldali, de tényleg "balozni", meg "retkezni" kell, csak mert érvek jelennek meg az olimpiával szemben?
Csak amiatt kell először a cirkuszra költeni, mert megígérték az erősödést? Higgyük el, ha az elmúlt 6 évben nem fejlesztettek az egészségügyön, a látványosan egyre többe kerülő olimpiára akkor is kell költeni? 2024-ig olimpia is lesz, meg egészségügy is, amikor 6 év alatt csak stadionra tellett?
Ezek jó kérdések, és mutogatás helyett átláthatóság kellene, meg normális tervezés. Akkor én is elhinném, hogy nem a lopás lesz a lényeg nekik, hanem a fejlődés. Addig, állhatok bármelyik oldalon, a kérdések kérdések maradnak, a válaszok pedig rendre elmaradnak. Ide egyre kevesebb a "folytatjuk".
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?